igor cornelissen 
     schrijver  ||  ned  ||   meest aktief van 1985 - 1995
29 biografische artikelen door igor cornelissen
1982 : interview met charles b. timmer
1985 : felicien rops. handelsreiziger voor satan & co
1990 : bibliograaf van de wereldrevolutie
1990 : op bezoek bij george blake in moskou
1990 : teengs gerritsen ziet af van zijn memoires
1990 : gevaarlijk dat de sovjets geen vijand meer heb
1991 : karel van het reve en zijn vader
1991 : vaders en zonen. de schilder en de socialist
1991 : eveline. de literaire vondst van het jaar
1992 : 'ik was een vreselijk eenzame wolf'
1992 : jan spierdijk. "wij oude rotten"
1992 : marcus bakker. de stalinistische superdemocraat
1992 : het slachtoffer vd bulgaarse paraplu-moord
1992 : jeanne roos. 'waar is de primeur gebleven?'
1993 : het heelal is me groot genoeg
1993 : de dood van venema. een hekel aan leugens
1993 : een generaal met louter keurtroepen
1993 : gerben wagenaar. ruggegraat en karakter
1993 : het amsterdamse leven van don byas
1994 : het buitenspelgevoel van adriaan venema