andre reijnen 
     brainbox-bassist  ||  ned  ||   meest aktief van 1969 - 1976
biografische gegevens van andre reijnen
Andre Reijnen is een Nederlandse rockbassist die van 1969 tot 1971 lid was van Brainbox. Deze groep bestond naast Andre Reijnen aanvankelijk uit zanger Kaz Lux, gitarist Jan Akkerman en drummer Pierre van der Linden. Reeds in 1970 vertrekken Jan Akkerman en Pierre van der Linden naar Focus. Zij worden vervangen door gitarist John Schuursma, gitarist Rudy de Queljoe en drummer Frans Smit. In 1971 valt Brainbox uit elkaar, hoewel er later nog gepoogd wordt een doorstart te maken met nieuwe leden.

Andre Reijnen wordt bassist van de popgroep Twelve O'Clock. Van deze groep verschijnt in 1972 de single: "Easy come, easy go". Aan het eind van haar bestaan in 1974 veranderde de groep nog van naam en heette zij enige tijd Daybreak. Andre speelt in Twelve O'Clock samen met zanger Hans Willemse, gitarist Aad van de Kreeft, gitarist Joop van Nimwegen, toetsenist Paul Vink en drummer Ilja Gort. Andre Reijnen speelt in deze periode ook bij Minisink Townhouse.

Na het uiteenvallen van Twelve O'Clock in 1974 vindt Andre zijn weg naar Sympathy

In 1976 vinden we hem nog terug in de bezetting van Livin' Blues die het album "Blue Breeze" uitbrengt. Andre speelt dan samen met zanger John Fredriksz gitarist Ted Oberg en drummer Jacob van Heiningen