pierre kartner (1935) 
     echte naam van vader abraham  ||  ned  ||   meest aktief van 1966 - 2000
biografische gegevens van colinda
Colinda is een Brabantse zangeres die reeds op zeer jeugdige leeftijd landelijke bekendheid kreeg. Dat was in 1987 met de single "Kom dans met mij Colinda".

De volgende had als titel "Let me in" en haalde de nummer 1 positie. Colinda was vaste gast in programma's als "Op volle toeren" en radio-programma's als "Hollands Glorie" en "Koperen Ko & Nikkelen Nelis". Het leek niet te stoppen, liedjes als "Ik blijf nog even vrijgezel" en "Ik heb sjans" werden allemaal meteen door de omroepen gedraaid.

In 1993 nam Colinda de plaats in van Marianne Weber en ging verder als de vrouwelijke helft van Het Holland Duo. Ze maakte enkele singles en twee albums met T.V reclame. Wat volgde was enkele jaren verschrikkelijk veel optreden.

Colinda trouwde met Jan van Brabant en nam de beslissing moeder te worden. Twee dochters kreeg ze vlak na elkaar. Ze kreeg zo een druk gezinnetje en stopte met het maken van platen, maar bleef wel optreden.

Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan. Toen op 'n ochtend Pierre Kartner belde of Colinda eens langs wilde komen om naar enkele nieuwe liedjes te luisteren was de keuze snel gemaakt. Er ontstond een samenwerking met als resultaat in 1999 de single "Mannen, mannen, mannen".